![]() ![]() |
| Chico Latino :) |
30 wrz 2009 - 16:12
|
|
Użyszkodnik ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 157 Dołączył: sob, 16 lut 08 Skąd: Pokój ;) Nr użytkownika: 629 |
Byłoby zajefajnie gdyby ludzie nie wtykali nosa w nie swoje sprawy!! Te plotki z palca wyssane... =/
Ale to się nie zmieni i jest w każdej szkole, niestety ;/ -------------------- Nie zastanawiaj się! Działaj[!] [Ukrywam się przez kilka dni :D] |
| Hazardius |
09 paź 2009 - 14:40
|
![]() kroczący ![]() Grupa: Emeryt Postów: 767 Dołączył: sob, 23 gru 06 Skąd: [0-86] Nr użytkownika: 9 |
Wracając do tematu - dam tylko cytat, niech każdy sobie resztę dopowie.
QUOTE Rozumiecie? Nie? No to wasz problem, bo ja już maturę zdałam. ... -------------------- ![]() ![]() ![]() |
| BestJa :) |
10 lis 2009 - 15:17
|
![]() Happiness :) ![]() Grupa: Emeryt Postów: 745 Dołączył: wto, 30 paź 07 Skąd: Z przed kompa Nr użytkownika: 418 |
Złe są te efekty dźwiękowe z remontów na dachu ;/
Jakakolwiek próba skupienia przy dźwięku wiertarki kończy się niepowodzeniem ;/ -------------------- `Może jestem nieznośna, nieraz dokuczliwa, lecz przy Tobie tak bardzo szczęśliwa! :)` - Jak zwą Twojego Przyjaciela? - Ja Go nazywam Spełnieniem Moich Marzeń! ;* Bo przyjaźń to więź, o którą warto walczyć do samego końca! ;) więc... nie muszę mieć wszystkiego! Wystarczy, że mam Jego ;* - Lecz się. Bierzesz jakieś leki? - Ty jesteś moim lekiem na wszystko! ;* |
| Hazardius |
10 lis 2009 - 17:13
|
![]() kroczący ![]() Grupa: Emeryt Postów: 767 Dołączył: sob, 23 gru 06 Skąd: [0-86] Nr użytkownika: 9 |
Masz rację. A my pisaliśmy przy tym sprawdzian chyba nawet. Widzisz? Od tego łomotu sam nie wiem co pisałem. ;P
Ale tak na serio - dobrze, że JUŻ ociepla się dach. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
| BestJa :) |
09 sty 2010 - 15:54
|
![]() Happiness :) ![]() Grupa: Emeryt Postów: 745 Dołączył: wto, 30 paź 07 Skąd: Z przed kompa Nr użytkownika: 418 |
Złe! - 90 % uczniów w szkole narzeka, na niską temperaturę, a pomimo tego, nikt nie reaguje na to, że grzejniki są zimne!
Mi tam ciepło, ale jak słyszę narzekanie tych zmarźlaków, to się uczyć odechciewa -------------------- `Może jestem nieznośna, nieraz dokuczliwa, lecz przy Tobie tak bardzo szczęśliwa! :)` - Jak zwą Twojego Przyjaciela? - Ja Go nazywam Spełnieniem Moich Marzeń! ;* Bo przyjaźń to więź, o którą warto walczyć do samego końca! ;) więc... nie muszę mieć wszystkiego! Wystarczy, że mam Jego ;* - Lecz się. Bierzesz jakieś leki? - Ty jesteś moim lekiem na wszystko! ;* |
| Hazardius |
20 sty 2010 - 15:06
|
To, że mimo stwierdzenia Pana Dyrektora, iż "nauczyciele na studniówce alkoholu pić nie będą", kilku nauczycieli(może za młodzi jeszcze by to pojąć) wyśmiało mnie gdy to im przekazałem. Smutne.
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
| lovU:* |
21 sty 2010 - 17:50
|
![]() Nawijacz ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 244 Dołączył: czw, 24 lip 08 Skąd: Tam, gdzie tylko Ja wiem jak żyć ... Nr użytkownika: 673 |
Haz, ale po co się przejmujesz tymi śmiechami? najważniejsze jest to jaką my stworzymy atmosferkę, a ja zamierzam stworzyć mega super klimacik [!]
Więc schowaj swoje zastrzeżenia do kieszeni i miłej, szalonej, a przede wszystkim udanej zabawy! -------------------- Wiesz, bo Ty to robisz tak,że w brzuszku czuję te, no jak im tam … tuptające bizonki xD
|
| Hazardius |
21 sty 2010 - 23:21
|
Dobrze mówisz. Jak ktoś chce się chamsko spić, albo nasmrodzić sobie w płucach - to ok. Ale jak ktoś nasmrodzi w publicznej toalecie, to niech Pan Wicedyrektor zgodnie z obietnicą "coś zrobi".
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
| lovU:* |
23 sty 2010 - 09:20
|
![]() Nawijacz ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 244 Dołączył: czw, 24 lip 08 Skąd: Tam, gdzie tylko Ja wiem jak żyć ... Nr użytkownika: 673 |
No widzisz, więc jeśli taką sytuacje zastaniesz, to okay, przekaż te info dla Wice, bo ja też nie zamierzam truć się przez czyjąś głupotę
Do zoabaczyska wieczorkiem hihi -------------------- Wiesz, bo Ty to robisz tak,że w brzuszku czuję te, no jak im tam … tuptające bizonki xD
|
![]() ![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: czwartek, 09 wrzesień 2010 - 07:27 |