![]() ![]() |
| BestJa :) |
08 maj 2010 - 19:17
|
![]() Happiness :) ![]() Grupa: Emeryt Postów: 745 Dołączył: wto, 30 paź 07 Skąd: Z przed kompa Nr użytkownika: 418 |
Żyjecie?
Co u Was Gwiazdy? -------------------- `Może jestem nieznośna, nieraz dokuczliwa, lecz przy Tobie tak bardzo szczęśliwa! :)` - Jak zwą Twojego Przyjaciela? - Ja Go nazywam Spełnieniem Moich Marzeń! ;* Bo przyjaźń to więź, o którą warto walczyć do samego końca! ;) więc... nie muszę mieć wszystkiego! Wystarczy, że mam Jego ;* - Lecz się. Bierzesz jakieś leki? - Ty jesteś moim lekiem na wszystko! ;* |
| Hazardius |
14 maj 2010 - 00:13
|
![]() kroczący ![]() Grupa: Emeryt Postów: 767 Dołączył: sob, 23 gru 06 Skąd: [0-86] Nr użytkownika: 9 |
Zapisałem się jako kandydat na studia. xD Zastanawiam się, na jakie dwie uczelnie jeszcze złożyć papiery.
No i miałem zagwozdkę z pierwszą. Bo są trzy informatyki na niej. Informatyka na Wydziale Matematycznym; Informatyka na Wydziale Elektronicznym; Informatyka na Wydziale Elektrycznym. Zdecydowałem więc, że najbardziej będę się radował całkując, różniczkując i operując rozmaicie na macierzach matematycznych! x) -------------------- ![]() ![]() ![]() |
28 maj 2010 - 16:08
|
![]() Happiness :) ![]() Grupa: Emeryt Postów: 745 Dołączył: wto, 30 paź 07 Skąd: Z przed kompa Nr użytkownika: 418 |
Kiedy bym tu nie była, to zawsze tu pusto...
-------------------- `Może jestem nieznośna, nieraz dokuczliwa, lecz przy Tobie tak bardzo szczęśliwa! :)` - Jak zwą Twojego Przyjaciela? - Ja Go nazywam Spełnieniem Moich Marzeń! ;* Bo przyjaźń to więź, o którą warto walczyć do samego końca! ;) więc... nie muszę mieć wszystkiego! Wystarczy, że mam Jego ;* - Lecz się. Bierzesz jakieś leki? - Ty jesteś moim lekiem na wszystko! ;* |
| Hazardius |
29 maj 2010 - 14:24
|
![]() kroczący ![]() Grupa: Emeryt Postów: 767 Dołączył: sob, 23 gru 06 Skąd: [0-86] Nr użytkownika: 9 |
Smutno. Ja już absolwent, ale często tu zaglądnę.
Jak tam oczekiwanie do okresu wakacyjnego? -------------------- ![]() ![]() ![]() |
30 maj 2010 - 11:56
|
Ja już nie oczekuję. Ja już wakacjuję.
-------------------- `Może jestem nieznośna, nieraz dokuczliwa, lecz przy Tobie tak bardzo szczęśliwa! :)` - Jak zwą Twojego Przyjaciela? - Ja Go nazywam Spełnieniem Moich Marzeń! ;* Bo przyjaźń to więź, o którą warto walczyć do samego końca! ;) więc... nie muszę mieć wszystkiego! Wystarczy, że mam Jego ;* - Lecz się. Bierzesz jakieś leki? - Ty jesteś moim lekiem na wszystko! ;* |
| Hazardius |
31 maj 2010 - 00:13
|
Młoda, a ostatni miesiąc to co? Wagarujesz? xD
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
01 cze 2010 - 21:12
|
Nie byłabym sobą gdybym nie wagarowała
To tradycja -------------------- `Może jestem nieznośna, nieraz dokuczliwa, lecz przy Tobie tak bardzo szczęśliwa! :)` - Jak zwą Twojego Przyjaciela? - Ja Go nazywam Spełnieniem Moich Marzeń! ;* Bo przyjaźń to więź, o którą warto walczyć do samego końca! ;) więc... nie muszę mieć wszystkiego! Wystarczy, że mam Jego ;* - Lecz się. Bierzesz jakieś leki? - Ty jesteś moim lekiem na wszystko! ;* |
| Hazardius |
02 cze 2010 - 21:40
|
A mnie irytują pierwszaki. Gdy tylko mnie zobaczą mówią coś w stylu " ale napisałeś na tej stronie!". WTF? Nie wiedzą, że na forum i oni mogą pisać? xD Bestja - doedukuj ich. Mogę pożyczyć kija.
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
03 cze 2010 - 23:18
|
Ok, spoko
Od września ;P Wtedy już nie będą pierwszakami, więc będę może mieli większe pojęcie o tym, co to jest forum -------------------- `Może jestem nieznośna, nieraz dokuczliwa, lecz przy Tobie tak bardzo szczęśliwa! :)` - Jak zwą Twojego Przyjaciela? - Ja Go nazywam Spełnieniem Moich Marzeń! ;* Bo przyjaźń to więź, o którą warto walczyć do samego końca! ;) więc... nie muszę mieć wszystkiego! Wystarczy, że mam Jego ;* - Lecz się. Bierzesz jakieś leki? - Ty jesteś moim lekiem na wszystko! ;* |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: czwartek, 09 wrzesień 2010 - 07:43 |