IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Collapse
Shoutbox   --   Zapraszamy do rozmowy

2 Stron V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> absolwenci, 61 roczników
Skorpion
post 10 gru 2007 - 06:20
Post #26

Ponadczasowy
Group Icon

Grupa: Root Admin
Nr użytkownika: 1

Na wstępie chciałbym podziękować w imieniu całej rady pedagogicznej za pozdrowienia. smile.gif Rada uległa zmianom i to w dużym stopniu od tamtego czasu . tongue.gif Jeżeli chodzi o Kłosek - Pani Ostrowska jest już na emeryturze a pałeczkę po Niej przejęła Twoja kochana pani wychowawczyni E. Hanc biggrin.gif i ona teraz zmaga się z tańcem. Od czasu do czasu wspomaga ją w tym Pani Z. Gede. smile.gif My również pozdrawiamy wszystkich absolwentów ZS w Niećkowie.

--------------------
IPB Image

IPB Image

IPB Image

Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć, jednej godziny, żeby go ocenic i jednego dnia, żeby polubić, ale całego życia, by go później zapomnieć.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ewa_sorka
post 10 gru 2007 - 19:49
Post #27

Nowoprzybyły
Group Icon

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 93

Dziękuję serdecznie za pozdrowienia.Niezwykle cieszy mnie fakt że macie takie miłe wspomnienia z naszej wspólnej "pracy".Na butach do tańca widnieją jeszcze wasze nazwiska.Edyta Twój awatar przypomina mi Ciebie.Myślę że dzięki tej stronce odnowisz kontakty ze znajomymi.Justyna widzę,że nie zapomniałaś polskiej pisowni mimo pobytu na wyspach.W szkole wiele się zmieniło,jest młoda i zdolna kadra , nowe ciekawe kierunki ,nowe pracownie lecz atmosfera wydaje sie ta sama.Nasza klasa wyjątkowo się rozjechała po świecie.Widuję tylko kilka osób : Monikę C., Anię D., czasami "słoneczko".Jak tylko będzie sposobność do zorganizowania zjazdu napewno postaram się zawiadomić wszystkich.Życzę powodzenia, ściskam.Trzymajcie się zdrowo.Piszcie. love.gif

Ewa Hanc
+Quote Post
EDYTKA
post 10 gru 2007 - 20:54
Post #28

Nowoprzybyły
Group Icon

Nr użytkownika: 552

Ale z tymi butami Pani Ewo to się wzruszyłam!!!! wub.gif
Justyna tak tak, to ja tańczyłam z LUCKY'M:) a Ciebie też pamiętam:) co porabiasz? jesteś pierwszą "odzyskaną":) heheh z Niećkowa!!!! jupi.gif
My tam na tego Kłoska do Pani Ewy musimy kiedyś wpaść i przypomnieć sobie Fafura!!!! A ja zaśpiewam Kurpianeczkę!!!:)
Gdzie jest Kasia Lesińska, wróć, może już nie Lesińska!!:) heheh i co się z nią dzieje!!! Rozpoczynam ogólnopolską akcję "Gdzie jest Kasia??" Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, niech mi sie tu szybko przyzna!! biggrin.gif
UWAGA Spot do mojej akcji:
Podróż do szkoły, do której chodziłaś - 40 zł
Wizyta w sklepie Kraujutowicz - 20 zł:)
Niezapomniany obiad w internacie - 10 zł
Odnalezienie superkoleżanki z liceum - BEZCENNE!!!
c.d.n
To byłam ja Edytka, alias "Wieczorny szaleniec" bye.gif

--------------------
+Quote Post
Justyna LE 2002
post 11 gru 2007 - 06:28
Post #29

Nowoprzybyły
Group Icon

Nr użytkownika: 559

Ja takze dziekuje za pozdrowienia.To prawda ,ze wszyscy sie rozjechali.Ja zaraz po skonczeniu szkoly wyjechalam do Wielkiej Brytanii,gdzie poznalam mojego meza,ktory jest z Nowej Zelandii i tu od ponad roku mieszkam.Oh ja tez zatanczylabym Fafura(od czasu do czasu tancze sobie Stara Babe,moj maz ma wtedy swietny ubaw),a "Jest drozyna jest" to ulubiona kolysanka siostrzenca.Chcialabym takze dodac,ze istnieje strona internetowa www.nasza-klasa.pl gdzie mozna odnalezc znajomych ze szkoly i nie tylko.Moja klasa juz tam jest .Serdecznie zapraszam.Pozdrowienia
+Quote Post
ewa_sorka
post 12 gru 2007 - 20:06
Post #30

Nowoprzybyły
Group Icon

Nr użytkownika: 93

wub.gif Lucki nie wiem czy skończył matematykę . Jedno co wiem , że miał problem , który Go przerastał.Darzyłam Go i darzę wielką sympatią i wierzę, że wyjdzie na ludzi. Justyna szkoda, że nie poszłaś na polski lub pedagogikę. Wierzę jednak , że będziesz szczęśliwa . Takie czasy- trzeba wybierać. Liczy się poczucie humoru.Jeśli mąż go ma, to ok . ok.gif
Edyta ślad po Kaśce Lesińskiej prowadzi do Bydgoszczy. To tam podjeła studia na wydziale fizykoterapii i ślad po niej zaginął. help.gif
Pozdrowienia. E. Hanc. wub.gif
+Quote Post
marzena
post 13 gru 2007 - 17:14
Post #31

Nowoprzybyły
Group Icon

Nr użytkownika: 421

Witam wszystkich! Bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkich obecnych i byłych uczniów Szkoły w Niećkowie. Ja też byłam jej uczennicą w latach 1983-1988. tańczyłam przez 5 lat w zespole Kłosek,opiekowała się nami pani Maria Ostrowska(serdecznie ją pozdrawiam). Chciałabym spytać czy tańczący w zespole Łukasz Śmiarowski ma coś wspólnego z rodziną Śmiarowskich ze Szczuczyna? Znałam kiedyś Wojtka Śmiarowskiego,uczęszczał do tej samej szkoły. Jeśli ktoś go zna lub wie coś na jego temat,proszę o informacje. Z góry serdecznie dziękuję i jeszcze raz pozdrawiam!

Mam pytanie: czy Łukasz Śmiarowski należący do zespołu Kłosek ma coś wspólnego z rodziną Śmiarowskich ze Szczuczyna. Znałam kiedyś Wojtka Śmiarowskiego, chodził tak jak ja do szkoły w Niećkowie. bardzo serdecznie pozdrawiam jego i wszystkich uczniów szkoły. Jeśli ktoś wie coś na ten temat,bardzo proszę o informacje.Pozdrawiam. Marzena
+Quote Post
wojtek
post 14 gru 2007 - 18:50
Post #32

Nowoprzybyły
Group Icon

Nr użytkownika: 585

Witaj Marzenko znalazłem sie, a własciwie nie zgubiłem się cały czas tu jestem w Szczuczynie.

+Quote Post
marzena
post 19 gru 2007 - 22:15
Post #33

Nowoprzybyły
Group Icon

QUOTE(wojtek @ 14 gru 2007 - 18:50) *

Witaj Marzenko znalazłem sie, a własciwie nie zgubiłem się cały czas tu jestem w Szczuczynie.

To niesamowite! Myślałam,że nie uda mi się odnależć nikogo ze szkoły(pomijając moje koleżanki z klasy,nawet tydzień temu spotkałyśmy się). A jeszcze jakie to miłe,że to właśnie Ty. Co porabiasz,jak żyjesz,jak Twoja rodzinka?Aktualnie nękam trochę obecnego dyrektora szkoły pytaniem o zjazd absolwentów(obiecał mi, że może wiosną). Bardzo się cieszę, że odżywają stare wspomnienia i stare czasy(oczywiście mówię za siebie). Pozdrawiam bardzo serdecznie. Gdybyś chciał porozmawiać to moje GG 7610509 lub po prostu odpisz. Ale się cieszę!!!

zachęcam wszystkich obecnych i byłych uczniów do rejestrowania się na stronie www.nasza-klasa.pl,jest już tam nas dosyć dużo. pozdrawiam!
+Quote Post
wojtek
post 20 gru 2007 - 19:11
Post #34

Nowoprzybyły
Group Icon

Czesc! Znajdz w Grajewie hurtownie ATEST-POL ul.Kolejowa 6 tel 086 272 3494 jestem tam kazdego dnia lub wiedza gdzie jastem. Czekam!!!!
+Quote Post
marzena
post 21 gru 2007 - 19:16
Post #35

Nowoprzybyły
Group Icon

Cześć Wojtku! Nie będę mogła odwiedzić Ciebie w Grajewie. Od 18 lat mieszkam w Olsztynie,czasami bywam w rodzinnych stronach,to może wtedy. Spróbuję zadzwonić,jeśli nie przed to napewno po Świętach. Napisz parę słów o sobie. Pozdrawiam serdecznie i bardzo świątecznie. Marzena.
+Quote Post
wojtek
post 21 gru 2007 - 21:10
Post #36

Nowoprzybyły
Group Icon

Hej! Pracuje w wspomnianej wczesniej firmie- handluje materialami budowlanymi. Mieszkam w Szczuczynie. Corka pwiedziala mi o tej stronce. Ciesze sie ze moge odnowic nasza znajomosc. Nie myslalem ze znow trafimy na siebie. Jak zadzwonisz do firmy a mnie nie bedzie podadza Ci moj nr. Pozdrawiam!!!!!!
+Quote Post
ambitio85
post 20 sty 2008 - 10:16
Post #37

Nowoprzybyły
Group Icon

Nr użytkownika: 615

Heh, losy absolwentów... dość ciekawa sprawa, jeszcze za mojej kadencji nie było tak rozbudowanej stronki a ZS kończyłem w 2005 roku... wspaniały rocznik, no i wspaniała wychowawczyni pozdrówki dla pani Jadzi Dziekanowskiej od zapomnianego już Technikum Agrobiznesu biggrin.gif Osobiście teraz studiuje w Bialym, a jak nasze sekcje sportowe?? Młodzi godnie nas zastępują?? POZDRO
+Quote Post
lovU:*
post 05 maj 2010 - 21:48
Post #38

Nawijacz
Group Icon

Nr użytkownika: 673

Witam!
Szkoda,że obecnie forum przeżywa jakiś potworny kryzys spowodowany brakiem zainteresowania nim, a może szkołą (??). :/
Jestem tegoroczną Absolwentką ZS CKU w Niećkowie i jestem z tego w pełni dumna biggrin.gif
Również tańczyłam w "Kłosku" przez 3lata, choć uczęszczałam do technikum 4-letniego. Zapytacie 'dlaczego tylko 3?'. Ano dlatego,że P. Ewa Hanc postanowiła wykorzystać nowo przybyłych uczniów, a maturzystom pozwoliła skupić się na egzaminach i wzorowym ukończeniu szkoły wink.gif

--------------------
Wiesz, bo Ty to robisz tak,że w brzuszku czuję te, no jak im tam … tuptające bizonki xD
+Quote Post

2 Stron V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

- Wersja Lo-Fi Aktualny czas: czwartek, 09 wrzesień 2010 - 07:50