![]() ![]() |
| Skorpion |
26 gru 2007 - 19:52
|
![]() Ponadczasowy ![]() Grupa: Root Admin Postów: 1,495 Dołączył: pią, 22 gru 06 Skąd: Niećkowo Nr użytkownika: 1 |
-------------------- ![]() ![]() ![]() Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć, jednej godziny, żeby go ocenic i jednego dnia, żeby polubić, ale całego życia, by go później zapomnieć. |
| BestJa :) |
26 gru 2007 - 20:18
|
![]() Happiness :) ![]() Grupa: Emeryt Postów: 745 Dołączył: wto, 30 paź 07 Skąd: Z przed kompa Nr użytkownika: 418 |
Ja tam byłam , ale ani mleka ani miodu nie piłam.
-------------------- `Może jestem nieznośna, nieraz dokuczliwa, lecz przy Tobie tak bardzo szczęśliwa! :)` - Jak zwą Twojego Przyjaciela? - Ja Go nazywam Spełnieniem Moich Marzeń! ;* Bo przyjaźń to więź, o którą warto walczyć do samego końca! ;) więc... nie muszę mieć wszystkiego! Wystarczy, że mam Jego ;* - Lecz się. Bierzesz jakieś leki? - Ty jesteś moim lekiem na wszystko! ;* |
| Skorpion |
04 sty 2010 - 15:47
|
![]() Ponadczasowy ![]() Grupa: Root Admin Postów: 1,495 Dołączył: pią, 22 gru 06 Skąd: Niećkowo Nr użytkownika: 1 |
Nowe foty z wigilii szkolnej zapraszam do oglądania
-------------------- ![]() ![]() ![]() Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć, jednej godziny, żeby go ocenic i jednego dnia, żeby polubić, ale całego życia, by go później zapomnieć. |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: czwartek, 09 wrzesień 2010 - 07:13 |