![]() ![]() |
| szefunio |
31 paź 2007 - 20:37
|
![]() szef wszystkich szefów ![]() Grupa: Emeryt Postów: 896 Dołączył: śro, 03 sty 07 Skąd: nk.pl Nr użytkownika: 71 |
Czy wiecie co się kryje pod tą nazwą ??
Jaki to rodzaj sportu ?? No i co myślicie o takim sporcie ?? Głupota czy dobry sposób na spędzanie wolnego czasu ?? Czy można to nazwać dyscypliną sportową ?? -------------------- |
| lovU:* |
17 paź 2009 - 20:12
|
![]() Nawijacz ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 244 Dołączył: czw, 24 lip 08 Skąd: Tam, gdzie tylko Ja wiem jak żyć ... Nr użytkownika: 673 |
szefunio, to genialny sposób na spędzanie wolnego czasu, fakt, może trochę ryzykowny dla osób początkujących,ale ach [!] magicznie --> też chcę tak umieć
chyba zacznę trenować super -------------------- Wiesz, bo Ty to robisz tak,że w brzuszku czuję te, no jak im tam … tuptające bizonki xD
|
| BestJa :) |
25 paź 2009 - 13:57
|
![]() Happiness :) ![]() Grupa: Emeryt Postów: 745 Dołączył: wto, 30 paź 07 Skąd: Z przed kompa Nr użytkownika: 418 |
Jak dla mnie bomba, ale to rzadko spotykany sport w Polsce ;/
QUOTE Le Parkour to sztuka szybkiego poruszania się w miejskiej dżungli, polegająca na pokonywaniu napotkanych przeszkód różnymi technikami. Parkour polega na efektywności wykonywanych technik jak i ich przemyśleniu oraz przygotowaniu się do ich wykonania, fizycznie oraz psychiczne. I jest rozwiązanie Hm Ja czasem skaczę przez płot, albo włażę na dachy, niestety nikt nie mówi na to "Parkur" -------------------- `Może jestem nieznośna, nieraz dokuczliwa, lecz przy Tobie tak bardzo szczęśliwa! :)` - Jak zwą Twojego Przyjaciela? - Ja Go nazywam Spełnieniem Moich Marzeń! ;* Bo przyjaźń to więź, o którą warto walczyć do samego końca! ;) więc... nie muszę mieć wszystkiego! Wystarczy, że mam Jego ;* - Lecz się. Bierzesz jakieś leki? - Ty jesteś moim lekiem na wszystko! ;* |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: czwartek, 09 wrzesień 2010 - 07:26 |