![]() ![]() |
| BestJa :) |
16 gru 2007 - 22:39
|
![]() Happiness :) ![]() Grupa: Emeryt Postów: 745 Dołączył: wto, 30 paź 07 Skąd: Z przed kompa Nr użytkownika: 418 |
Tylko nie"syracilas cnote" tylko nie disco polo!! Wszystko tylko nie to!! Wlaczcie chociaz raz "Rape Me"
-------------------- `Może jestem nieznośna, nieraz dokuczliwa, lecz przy Tobie tak bardzo szczęśliwa! :)` - Jak zwą Twojego Przyjaciela? - Ja Go nazywam Spełnieniem Moich Marzeń! ;* Bo przyjaźń to więź, o którą warto walczyć do samego końca! ;) więc... nie muszę mieć wszystkiego! Wystarczy, że mam Jego ;* - Lecz się. Bierzesz jakieś leki? - Ty jesteś moim lekiem na wszystko! ;* |
| wiabek |
17 gru 2007 - 12:03
|
![]() Bywalec ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 31 Dołączył: śro, 19 wrz 07 Nr użytkownika: 274 |
Andrzej Zaucha - "Ce'st la vie"; Ania Dąbrowska - dowolny tytuł; SiStars - "Sutra"; a w obecnym czasie pewno kolędy.
-------------------- ![]() |
17 gru 2007 - 18:43
|
![]() Happiness :) ![]() Grupa: Emeryt Postów: 745 Dołączył: wto, 30 paź 07 Skąd: Z przed kompa Nr użytkownika: 418 |
Ku mojemu zaskoczeniu i pozytywnemu zdziwieniu dzisiejsze 'świąteczne piosenki' nie były wcale złe... Na pewno lepsze od tego codziennego disco polo
-------------------- `Może jestem nieznośna, nieraz dokuczliwa, lecz przy Tobie tak bardzo szczęśliwa! :)` - Jak zwą Twojego Przyjaciela? - Ja Go nazywam Spełnieniem Moich Marzeń! ;* Bo przyjaźń to więź, o którą warto walczyć do samego końca! ;) więc... nie muszę mieć wszystkiego! Wystarczy, że mam Jego ;* - Lecz się. Bierzesz jakieś leki? - Ty jesteś moim lekiem na wszystko! ;* |
| szefunio |
17 gru 2007 - 18:57
|
![]() szef wszystkich szefów ![]() Grupa: Emeryt Postów: 896 Dołączył: śro, 03 sty 07 Skąd: nk.pl Nr użytkownika: 71 |
Mnie uspokaja taka muza:
Dj Dark-E - Happy Hookers Goes On DJ Twisty - Feel the force DJ Furax vs Redshark - The Final Countdown DJ Dandi & Ugo - Der Dj możecie puszczać taką muzyczkę.hehe -------------------- |
| Monisiaa |
01 kwi 2009 - 18:08
|
![]() Czytacz ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 65 Dołączył: śro, 01 kwi 09 Nr użytkownika: 724 |
TROCHĘ TO JEST DENERWUJĄCE,ŻE MUZYKA W RADIOWĘŹLE JEST UZALEZNIONA OD HUMORU OPERATOREK!
ZAZWYCZJA SĄ TO MDŁE KAWAŁKI PRZERWA JEST PO TO BY SIE ZRELAKSOWAC WIEC POWINNY LECIEC JAKIES SZYBKIE,WESOŁE PIOSENKI:) NIE MOGE NARZEKAC BO CZASAMI LECI NAPRAWDE FAJNA MUZYKA!! -------------------- SZKOŁA JEST FAJNA-ŻEBY TYLKO NIE TA WCZESNA PORA WSTAWANIA :( ;)
|
| lovU:* |
16 wrz 2009 - 16:29
|
![]() Nawijacz ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 244 Dołączył: czw, 24 lip 08 Skąd: Tam, gdzie tylko Ja wiem jak żyć ... Nr użytkownika: 673 |
http://blackbird42.wrzuta.pl/audio/1aYPwdz...stle_in_the_sky polecam zgrać ten kawałek
-------------------- Wiesz, bo Ty to robisz tak,że w brzuszku czuję te, no jak im tam … tuptające bizonki xD
|
16 wrz 2009 - 16:30
|
lovU:* dziś go dostarczyłam tam
Ale nie wiem czy będzie właczone... -------------------- `Może jestem nieznośna, nieraz dokuczliwa, lecz przy Tobie tak bardzo szczęśliwa! :)` - Jak zwą Twojego Przyjaciela? - Ja Go nazywam Spełnieniem Moich Marzeń! ;* Bo przyjaźń to więź, o którą warto walczyć do samego końca! ;) więc... nie muszę mieć wszystkiego! Wystarczy, że mam Jego ;* - Lecz się. Bierzesz jakieś leki? - Ty jesteś moim lekiem na wszystko! ;* |
| wiabek |
03 paź 2009 - 08:56
|
![]() Bywalec ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 31 Dołączył: śro, 19 wrz 07 Nr użytkownika: 274 |
Stawiam wniosek o częściowe udostępnienie innym szkolnego radiowęzła...
Proszę o poparcie Skorpiona po powrocie... -------------------- ![]() |
| Blondi :) |
03 paź 2009 - 15:18
|
![]() Użyszkodnik ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 163 Dołączył: wto, 05 lut 08 Nr użytkownika: 622 |
Był udostępniony z tego co wiem w tamtym roku dla chłopaków z klasy I TI juz teraz II TI i co ? jakos szybko sie nim ucieszyli i po tygodniu zrezygnowali ..
P.S - udostepnienie.. czemu nie ?! To jest tylko kwestia dogadania sie i oczywiscie utrzymywania tam porzadku !! -------------------- Uśmiech dla wszystkich!! :) Ja stawiam!! ... :D
" Dzień Dobry! " ;) Jak czekoladki " WEDEL " ;D niekończąca się przyjemność .. ;* ;P |
03 paź 2009 - 19:19
|
Ale po co się od razu unosić?
Nie trzymam niczyjej strony -------------------- `Może jestem nieznośna, nieraz dokuczliwa, lecz przy Tobie tak bardzo szczęśliwa! :)` - Jak zwą Twojego Przyjaciela? - Ja Go nazywam Spełnieniem Moich Marzeń! ;* Bo przyjaźń to więź, o którą warto walczyć do samego końca! ;) więc... nie muszę mieć wszystkiego! Wystarczy, że mam Jego ;* - Lecz się. Bierzesz jakieś leki? - Ty jesteś moim lekiem na wszystko! ;* |
| Blondi :) |
04 paź 2009 - 10:49
|
![]() Użyszkodnik ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 163 Dołączył: wto, 05 lut 08 Nr użytkownika: 622 |
Ja sie wcale nie uniosłam tylko stwierdziłam fakt jaki wystąpił a tamtym roku [!]
Inny operator zapraszam ...... Nic przeciw ! -------------------- Uśmiech dla wszystkich!! :) Ja stawiam!! ... :D
" Dzień Dobry! " ;) Jak czekoladki " WEDEL " ;D niekończąca się przyjemność .. ;* ;P |
| Hazardius |
06 sty 2010 - 01:36
|
![]() kroczący ![]() Grupa: Emeryt Postów: 767 Dołączył: sob, 23 gru 06 Skąd: [0-86] Nr użytkownika: 9 |
Inny "operator" już jest. No i niby fajnie. Muzyka dobra, ogłoszenia wyraźnie itp. Ale jakoś przyzwyczaiłem się do tamtego radiowęzła. I nie mam na co narzekać, a w zimne dni rozgrzewa się szybciej narzekając.
Tylko nowa ekipa raz podpadła puszczając nasycony wulgaryzmami(to co, że angielskimi) piosenkę. Próbowali wyciszać przekleństwa, ale kiepsko to szło. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
06 sty 2010 - 15:55
|
Hej, hej
Mi się podoba nowy operator sprzętu w radiowęźle Fajnie, że teraźniejsi operatorzy nie stawiają tylko i wyłącznie na Dico Polo i cos Hip Hopo podobne, a co najważniejsze muzyka w węźle nie jest uzależniona od ich nastoroju Haz, a Ty się tak nie przyzwyczajaj -------------------- `Może jestem nieznośna, nieraz dokuczliwa, lecz przy Tobie tak bardzo szczęśliwa! :)` - Jak zwą Twojego Przyjaciela? - Ja Go nazywam Spełnieniem Moich Marzeń! ;* Bo przyjaźń to więź, o którą warto walczyć do samego końca! ;) więc... nie muszę mieć wszystkiego! Wystarczy, że mam Jego ;* - Lecz się. Bierzesz jakieś leki? - Ty jesteś moim lekiem na wszystko! ;* |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: czwartek, 09 wrzesień 2010 - 07:33 |