![]() ![]() |
| BestJa :) |
21 sty 2010 - 19:49
|
![]() Happiness :) ![]() Grupa: Emeryt Postów: 745 Dołączył: wto, 30 paź 07 Skąd: Z przed kompa Nr użytkownika: 418 |
Nie!!!! <na szczęście
Idziesz na swoją / zaproszeniową studniówkę ? -------------------- `Może jestem nieznośna, nieraz dokuczliwa, lecz przy Tobie tak bardzo szczęśliwa! :)` - Jak zwą Twojego Przyjaciela? - Ja Go nazywam Spełnieniem Moich Marzeń! ;* Bo przyjaźń to więź, o którą warto walczyć do samego końca! ;) więc... nie muszę mieć wszystkiego! Wystarczy, że mam Jego ;* - Lecz się. Bierzesz jakieś leki? - Ty jesteś moim lekiem na wszystko! ;* |
| Hazardius |
21 sty 2010 - 23:22
|
![]() kroczący ![]() Grupa: Emeryt Postów: 767 Dołączył: sob, 23 gru 06 Skąd: [0-86] Nr użytkownika: 9 |
2 x TAK!
Byłem na "zaproszeniowej", a teraz moja. Czy uważasz, że nauczyciele powinni dawać przykład uczniom? -------------------- ![]() ![]() ![]() |
| lovU:* |
23 sty 2010 - 12:33
|
![]() Nawijacz ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 244 Dołączył: czw, 24 lip 08 Skąd: Tam, gdzie tylko Ja wiem jak żyć ... Nr użytkownika: 673 |
TaaaK [!] to oczywiste, że powinni świecić przykładem
-------------------- Wiesz, bo Ty to robisz tak,że w brzuszku czuję te, no jak im tam … tuptające bizonki xD
|
| Hazardius |
23 sty 2010 - 14:32
|
![]() kroczący ![]() Grupa: Emeryt Postów: 767 Dołączył: sob, 23 gru 06 Skąd: [0-86] Nr użytkownika: 9 |
Tak.
Czy masz zamiar świetnie się dziś zabawić? -------------------- ![]() ![]() ![]() |
24 sty 2010 - 11:04
|
![]() Nawijacz ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 244 Dołączył: czw, 24 lip 08 Skąd: Tam, gdzie tylko Ja wiem jak żyć ... Nr użytkownika: 673 |
TAAAAAAAAAAAAAAAAAK [!] I bawiłam się wyśmienicie
Czy uważasz, że Studniówka tegoroczna należy do udanych? -------------------- Wiesz, bo Ty to robisz tak,że w brzuszku czuję te, no jak im tam … tuptające bizonki xD
|
28 maj 2010 - 16:09
|
![]() Happiness :) ![]() Grupa: Emeryt Postów: 745 Dołączył: wto, 30 paź 07 Skąd: Z przed kompa Nr użytkownika: 418 |
Nie (wiem)
Zaplanowałeś/aś już wakacje? -------------------- `Może jestem nieznośna, nieraz dokuczliwa, lecz przy Tobie tak bardzo szczęśliwa! :)` - Jak zwą Twojego Przyjaciela? - Ja Go nazywam Spełnieniem Moich Marzeń! ;* Bo przyjaźń to więź, o którą warto walczyć do samego końca! ;) więc... nie muszę mieć wszystkiego! Wystarczy, że mam Jego ;* - Lecz się. Bierzesz jakieś leki? - Ty jesteś moim lekiem na wszystko! ;* |
| Hazardius |
29 maj 2010 - 14:24
|
Tak
Czy lubisz chipsy "Lays Strong" o smaku Ostrych Papryczek? -------------------- ![]() ![]() ![]() |
09 sie 2010 - 17:37
|
Nie
Czy jesteś zadowolony z obecnych wakacji? -------------------- Wiesz, bo Ty to robisz tak,że w brzuszku czuję te, no jak im tam … tuptające bizonki xD
|
12 sie 2010 - 22:48
|
Tak (pomijając czas spędzony w szpitalach)
Wierzysz w przyjaźń i to, że prawdziwa nigdy nie umiera??? -------------------- `Może jestem nieznośna, nieraz dokuczliwa, lecz przy Tobie tak bardzo szczęśliwa! :)` - Jak zwą Twojego Przyjaciela? - Ja Go nazywam Spełnieniem Moich Marzeń! ;* Bo przyjaźń to więź, o którą warto walczyć do samego końca! ;) więc... nie muszę mieć wszystkiego! Wystarczy, że mam Jego ;* - Lecz się. Bierzesz jakieś leki? - Ty jesteś moim lekiem na wszystko! ;* |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: czwartek, 09 wrzesień 2010 - 07:11 |